Dankzij onze moderne faciliteiten en ervaren dierenartsen kunnen wij je vrijwel alle mogelijke behandelingen aanbieden. Voor verscheidenen behandelingen en onderzoeken kun je zowel als klant en als niet-klant bij ons terecht. Klik op de onderstaande diensten voor meer informatie en het maken van een afspraak:

  • Tandheelkundig dierenarts
  • Vragen, medicatie en (speciaal)voer
  • (Half)jaarlijkse controle
  • Sterilisatie
  • Spoedgevallen
  • Röntgenonderzoek
  • Overige behandelingen

Tandheelkundig dierenarts

Tandheelkundig dierenarts

Maar liefst 80% van de honden en 70% van de katten boven de 3 jaar hebben een gebitsprobleem. Dit levert grote gezondheidsrisico’s op en kan erg vervelend zijn voor je dier. Toch hebben niet veel dierenartsen de kennis en faciliteiten het gebit te controleren en te behandelen. Mijn Dierenarts Beuningen staat bekend als één van de beste tandheelkundige dierenartsen van Beuningen en omgeving. Dankzij onze moderne tandheelkundige apparatuur en grote kennis op dit gebied, kun je bij ons terecht voor allerlei tandheelkundige ingrepen. Van een grondige reiniging tot complexe (kaakchirurgische) extracties. Maak een afspraak of lees hier meer over (de gevaren van) gebitsproblemen.

Vragen, medicatie en (speciaal)voer

Vragen, medicatie en (speciaal)voer

Onze paraveterinairen staan tijdens onze openingstijden doorlopend voor je klaar. Je kunt altijd bij hen terecht voor vragen, het maken van een afspraak of voer- en medicatie verkoop. Loop gerust even binnen.

(Half)jaarlijkse controle

(Half)jaarlijkse controle

Een (half)jaarlijkse controle kan aandoeningen zichtbaar maken voordat het te laat is. Dit is belangrijk voor de gezondheid van je dier en voorkomt bovendien hoge behandelkosten. Maak direct een afspraak voor een preventieve controle.

Sterilisatie

Sterilisatie

Je kunt bij ons altijd terecht voor het steriliseren van je dier. Dit is een routine- en veilige ingreep. Bij elke operatie die wij uitvoeren maken we gebruik van veilige gasnarcose en wordt de hart- en longfunctie van je hart goed gemonitord. Maak een afspraak voor het steriliseren van je dier.

Spoedgevallen

Spoedgevallen

Wij zijn 5 dagen per week geopend, ook voor spoedgevallen. Lees hier meer over de spoeddierenarts en bekijk wanneer het een spoedgeval is.

Röntgenonderzoek

Röntgenonderzoek

We maken röntgenfoto’s van allerlei huisdieren. Met deze foto’s onderzoeken we het skelet en andere structuren zoals bijvoorbeeld borst- en buikorganen. Maak een afspraak voor röntgenonderzoek.

Overige behandelingen

Overige behandelingen

Uiteraard is er veel meer mogelijk dan hierboven opgesomd staat. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 024 ‑ 675 06 01 of ons een bericht te sturen.

Terug naar Onze dierenartspraktijk